Sabtu, 23 Februari 2019

BELL GELIYOR

Bugün kripto para birimi döviz borsası, ortalama bir kullanıcının yapabileceği bir işlem olmadığı için dijital varlık satın almanın tek yoludur. Ancak, her gün dijital varlık alım / satımında milyarlarca ciro elde etmek için çok çeşitli piyasa kullanıcılarının erişebilmesi bile yeterlidir. Borsadan varlık satın alan, satan veya çeken herkes ona bir kar ödeyerek sonuçlanan bir komisyon öder. Bu kar çok önemlidir, yılda milyarlarca dolar olarak tahmin edilmektedir, ancak maalesef bu para bizi geçmektedir, topluluk veya kârın% harcamasını nereye harcayacağına karar veren kullanıcılar değil, borsa yöneticileri karar verir, elbette, işletme ne diyecekleri.
Bununla birlikte, kripto para birimi kullanım ideallerinde ademi merkeziyetçilik, kullanıcıların gücü ve diğer ideallerin bir nedeni, kullanıcı ve dijital varlıklar arasındaki tek bağlantı elemanında temsil edilmeyen bir varsayım vardır. .
BeLL DEX tamamen yeni ve benzersiz bir iş fikri ile şifreli bir değişimdir. DEX (merkezi olmayan değişim) başlı başına kullanıcı için daha fazla özgürlük anlamına gelir, ancak BeLL DEX kullanıcıya hizmet etme arzusunda daha da ileri gitti. Bu değişim karının% 100'ünü platform belirteçleri arasında dağıtacak.
BeLL DEX ve kullanıcılara elde edilen gelirin% 100'ü 
, daha önce de belirtildiği gibi, kripto kuşlarının çok yüksek bir geliri var, ama ya bu gelirin bir parçası olma şansınız olsaydı? Borsa çalışır, belirteçleri tutarsınız ve borsa faaliyetlerinden gelir elde edersiniz, iyi bir pasif gelir ve bu durumda, kârdan bir pay alma hakkı veren tokenin kendisinin daha pahalı olacağı göz önüne alındığında, bu gerçekten dikkate değerdir.
BeLL DEX'ten Yenilikler 
Normal kalıpları kıran bir projeden, diğer ilginç önerileri bekleyebilirsiniz, bu durumda BeLL umutları tamamen haklı çıkarır.
BELL sigortası
Cüzdanınıza erişim için verileri unuttuysanız ve bunları hatırlayamıyorsanız, bu durumda, eğer BELL sigorta primleri düzenli olarak ödenirse kaybedilen fonları iade edecektir.
Grup hesap sahipliği
Birkaç kişinin ve hatta tüm kuruluşların fonlarının tek bir hesapta depolandığı, bu durumda yalnızca bir kişinin kendisine erişebildiği ve büyük olduğu ve fonların tam sahibi ve yöneticisi olduğu açıktır. Hesabın grup sahipliği sayesinde, hesapla işlem yapmak için hesapla ilişkili tüm kullanıcıların katılımı gerekir.
% 100 kullanıcı geliri
Daha önce bahsedilen en önemli yenilik, kârın kullanıcılarının hesaplarına dağıtılmasıdır. Aslında, değişim kullanıcı adına çalışır ve alınan tüm karı ona verir.
Gelirlerin sigorta primlerinden, işlem ücretlerinden alınması planlanmaktadır.
BELL Token 
Exchange'in karının bir kısmını almanın yolunda asıl şart olan kendi simgesi olacak.
Toplam tutar 100.000.000 BeLL
Satılık 30,000,000 BeLL
Belirteç Ethereum'a dayanıyor ve ERC-20 standardına ait.
Belirteçlerin dağılım şeması şöyle görünecektir:
% 50'si sigorta fonuna gidecek
% 30 satılacak
% 20 lütuf ve uçakla gidecek
BELL ICO 
Şu anda, proje platformunu başlatmak için fon toplama aşamasında, asgari ücret hedefi 5 milyon dolar, maksimum 30 milyon dolar olarak belirlendi.
Tüm geliri platform belirteçlerinin sahiplerine verme sözü verildiğinde, azami fon sağlama hedefinin bile çok hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği varsayılabilir.
Zaten bu yılın Mart ayında, proje, herhangi birisine satın alma fırsatı sağlamak için borsa kartını diğer borsalarda doldurma sözü veriyor.
Sonuçlar 
Proje, topluma her belirteç sahibinin bir şekilde platformun ortak sahibi olacağı ve gelir elde edebileceği yenilikçi bir iş modeli sunmaktadır. Bir değişim henüz kullanıcılara böyle bir yaklaşım göstermedi, BeLL'in başarılı olacağını umuyoruz.
Proje ile bağlantı 

İletişim Bilgilerim
Yazar: Deltharist22
Eth: 0x8b4C75B64A871525306023CE18579b863c249318

Tidak ada komentar:

Posting Komentar