Selasa, 16 Oktober 2018

ATHERO PROJESINI INCELIYORUZ

Merhaba değerli arkadaşlar bugün sizlere bir yenilikten bahsetmek istiyorum. Blockchain teknolojisi, kamu ve özel sektörlere ölçülebilir ve ölçülebilir faydalar sağlayan yeni iş modelleri yaratma potansiyeline sahiptir. Modern toplumun ticari altyapısı, en değerli varlıkların bilgi olduğu en büyük pazarları desteklemek için büyüdü. Blockchain'in geleceği, hepsine hükmedecek bir ağ değil, aynen internet gibi bir çok bloklu ağdır.

Elektronik para, bugün her yerde en son vızıltıdır. İlk elektronik para her yanlış finansal uzmanı kanıtladığı için Bitcoin büyük bir başarı olmuştur. Nesnelerin İnterneti (IoT), gelişen teknolojilerden biridir.

Amaç
Athero protokolü, temel zorlukları ele almayı, ürünün akıllı zincirlerindeki verilerin uzmanlık alışverişini ve bütünlüğünü sınırlamayı amaçlamaktadır.
Athero hakkında
Athero, geliştirilmekte ve iş ve pazar uygulamaları için özel olarak tasarlanmış ve optimize edilmiş yeni bir blockchain protokolüdür. Athero'yu kullanarak, tüm paydaşlar verilerini güvenle paylaşabilir ve hassas verileri her zaman şifrelenmiş halde tutabilirler. Athero bir şirket değil, bir ekosistemdir. Athero teknolojisi, blockchain ağlarını Internet'e daha çok benzetir.

Athero, interneti genişletip büyütebilen, gerçekten küresel bir blockchain sınıfı oluşturmak için daha küçük, çeşitli ağları birbirine bağlayacak. Athero, herkese açık, blockchain tabanlı, merkezi olmayan, dağıtık ve ekonomik olarak sağlam bir bilgi işlem platformudur. İki gelişmiş teknolojiyi - Blockchain ve Nesnelerin İnterneti'ni birleştirerek, Athero, yüksek oranda ölçeklenebilir ve güvenli bir elektronik para ekosistemi sağlar.

ICO ve Ön-ICO Hakkında
Satış Jetonu
Başladı: 20 Eylül 2018, Cumartesi, 11:00 (GMT)
Bitiş tarihi: 20 Ocak 2019, Cuma, saat 11:00 (GMT)
Yumuşak kapak: 18.000.000 $
Kamu ICO satışı başlayacak:
20 Eylül 2018, Cumartesi, saat 11:00. Kamu ICO satışları sona erecek: 15 Ocak 2019, Cuma, saat 11:00 (GMT).
Kamu satışı 4 ay boyunca satışa sunulacak.

Takım Hakkında:


Projenin yol haritası

Ocak 2017

Athero fikrini ve ana işlevini yaratın. Bu fikirden nasıl değer katabileceğimizi belirtin.

Nisan 2017

Hipotezimizi test etmek ve gerçek sonuçlara bakmak için ekip oluşturma ve geliştirme

Ağustos 2017

Geliştirme planını ve stratejik planlamayı genişleterek, uygulama planını kilometre taşlarını temel alarak güçlendirmek.

Kasım 2017

ICO'ya hazırlanmak için yapı ve ayarlarda danışmanlar ve yasal gruplar ile bağlantı kurun.

Ocak 2018

Sistemin gelişimi üzerinde çalışmak ve bu yapının tam donanımlı olmasını sağlamak için belirteç. Bir lisans ve önemli bir lisans almak için hedefliyoruz.

Mayıs 2018

Özel ICO satışlarını başlatır ve işlemleri kolaylaştırmak için ekibi genişletir. Tartışma ve potansiyel ortaklıklar için ilgili gruplara danışın.

Eylül 2018

İlk ortaklığı oluşturdu. Akıllı şehir konseptine odaklan, ilk prototip. Yarı kamu ICO'yu başlat ve gelecekteki takımı genişlet.

Detaylar:
Web sitesi: https://athero.io/
ETH : 0x34ed050D43832fb4582C0bDF266906294fd86dCc

Tidak ada komentar:

Posting Komentar